Etusivu

Repoketun

Uutiset

Blogi

Koirat

Kasvatteja

Pentuja

Galleria

Luettavaa

 
Beauceronpentuja odotetaan syntyvän viikolla 17 seuraavasta yhdistelmästä:
 
Isä: MH Repoketun Luoti "Häjy" Emä: MH BH Jippu de l'Amouranudiere "Jippu"

Isä: MH Repoketun Luoti "Häjy"


•Lonkat A/A, kyynärät 0/0
• Selkäranka kuvattu terveeksi
• MH-luonnekuvaus suoritettu. Video
• Erikoisnäyttelystä: EH
• Jalostustarkastettu 2013. Luonne:9-8-9

Häjy on kolmevuotias nuorimies; oma kasvattini toisessa polvessa. Häjy syntyi emänsä Pipan ainoaksi jääneeseen pentueeseen yhdessä 9 muun sisaruksensa kanssa. Tässä pentueessa useampi sisaruksista on perinyt vanhempiensa hyvät puolet – niin myös Häjy.

Luonteeltaan Häjy on erittäin avoin ja sosiaalinen, sekä rohkea. Häjy on vilkas ja iloinen koira, joka on aina valmiina toimintaan. Häjy omaa erittäin vahvan saalisvietin ja hyvän taistelutahdon. Sen kanssa on aktiivisuutensa, viettikestävyytensä ja hyvän motivoitumisensa vuoksi helppoa harrastaa. Myös lainaohjaajan kanssa treenaaminen onnistuu Häjyn sosiaalisuuden ja vietikkyyden ansiosta.

Häjyn sisarusparvi on kokonaisuudessaan kuvattu luustoltaan terveeksi ja olleet terveitä tähän saakka muutenkin. Tämän pentueen vahvuus on saalisvietti, joka on mielestäni beussiksi poikkeuksellisen hyvä useammalla sisaruksista. Jo useampi sisaruksista on ehtinytkin harrastusuransa aloittamaan. Häjyn kanssa treenataan tottelevaisuutta ja jälkeä. Nuoren ikänsä vuoksi tuloksia ei vielä ole kertynyt, mutta kokeet ovat tavoitteena tulevalle kesälle.

Häjyn emä Pipa oli hyväominaisuuksinen harrastuskoira, joka ensimmäisenä Suomessa syntyneenä beussinarttuna kisasi suojelussa. Harmittavasti koulutustunnus jäi muutaman pisteen päähän. Tavoitteet Pipan kanssa oli erityisesti jäljellä kisata niin pitkälle kuin mahdollista, mutta valitettavasti kohtalo puuttui peliin. Pipa jouduttiin lopettamaan tapaturman seurauksena syksyllä 2013. Pipan emä oli kantanarttuni Lilli, jonka ominaisuuksilla varustetun harrastuskoiran toivoisin saavani kotiini joskus uudelleen. Pipan isä oli myös erittäin voimakasviettinen harrastuskoira, kaksoiskäyttövalio Yuho, joka oli lähtöisin samasta kennelistä kuin tämän pentueen emä Jippu. Häjyn isä on hyväviettinen ja avoin, Ranskalainen uros Foxy. Foxylla riittäisi harrastuskoiran kapasiteettia hyvin, mutta valitettavasti kokeisiin asti sitä ei ole viety.

Häjy on suhteellisen pienikokoinen, näppärä ja hyvärakenteinen uros. Tuleva pentue on Häjyn ensimmäinen.


Häjy koiranetissä
Kuvia Häjystä

 
Emä: MH BH Jippu de l'Amouranudiere "Jippu"
 
• Lonkat A/A, kyynärät 0/0
• Selkäranka kuvattu terveeksi 2012, sekä 3,5v myöhemmin 2015. LTV0, SP0, Va1 (viimeinen lannenikama hieman lyhyt)
• Sydänkuuntelu (04/12): Ei sivuääniä
• Toko: ALO1
• BH-koe suoritettu
• MH-luonnekuvaus suoritettu. Video
• Luonnetesti +190p. (video tulossa)
• Näyttelystä: 3xsert,cacib
• Jalostustarkastettu 2013. Luonne: 6-8-6
• Jipun luonnetestivideo

Jippu on nelivuotias, Belgiassa syntynyt beussineito. Jippu on ystäväni koira ja olenkin sen kehitystä seurannut pennusta saakka. Jipun omistaja ei kasvatuksesta kiinnostunut ole, joten hän tarjosi minulle mahdollisuutta käyttää Jippua jalostukseen. Molemmat olemme sitä mieltä, että Jippu on ominaisuuksiltaan liian hyvä narttu jättää käyttämättä. Onnekseni omista kasvateistani löytyi vielä mielestäni sopiva kumppani Jipulle, joten oma linjani pääsee sitä kautta jatkumaan.

Jippu on erittäin avoin ja sosiaalinen koira, ilman hitustakaan pidättyväisyyttä. Jippu on vilkas,  hyvin saalisviettinen ja taistelutahtoinen. Kotioloissa Jippu on äärettömän helppo koira. Sen kanssa voi mennä minne vain ja uusiin tilanteisiin se suhtautuu iloisen uteliaasti. Jippu omaa erinomaiset harrastuskoiran ominaisuudet. Sen kanssa treenataankin tokoa ja pk-jälkeä. Myös suojelun pohjat on tehty toisen omistajansa luona. Tulevaisuuden harrastusura tullee olemaan tokon ja jäljen parissa.

Jippu on ollut tähän saakka terve koira. Se on näyttävä ja hyvärakenteinen koira, joka onkin näyttelyissä pärjännyt sen mukaisesti. Muotovalion tittelistä puuttuu enää käyttötulos. Tuleva pentue on Jipun ensimmäinen.


Jippu koiranetissä
Jipun kasvattajan sivut Belgiassa

Kuvia Jipusta
 


Odotan tästä yhdistelmästä vanhempiensa perusteella vilkkaita, aktiivisia, avoimia ja vietikkäitä harrastuskoiria moneen lajiin.
Tämä pentue on tarkoitus toteuttaa mikäli kiinnostusta ja kysyntää tulee riittävästi. Pennut luovutetaan ainoastaan harrastaviin koteihin.

Pentutiedustelut puhelimitse: 040 935 1903 / Sanna tai sähköpostilla s.uhlback(at)netti.fi

Yhdistelmän sukutaulu About beauceronissa.

 

 

 

BH MH

Repoketun Luoti

 

 

Foxy Thoas des Chasseurs
d'Ombre

Brevet Ring Thoas Indy des Chasseurs d'Ombre

Caprice Pandore des Chasseurs d'Ombre

BH MH Pasu1-H

Repoketun Dharma

Fi Kva Fi Mva Yuho de l'Amouraudiere

Fi Mva JK3  Punasukan Ubu

 

 

BH MH Toko: Avo1

Jippu de
l'Amouraudiere

 

 

Brevet Ring

Bog des Marais du Diable

 

Ring 2 Newton du Ru d'Oly

RCI

Ulka de la Grange Colombe

 

Lux&Nl&Switz CH

Elite de l'Ame du Loup

BH Brevet Ring IPO3 RCI3 C.I.B
Zarko de l'Amouraudiere

BH HTW HIT Agility 1 Diamond von Danubia

 

Kuvien luvaton kopiointi kielletty © Repoketun